Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Kerstboomactie Jong Noord Deurningen verplaatst naar IJskuip

50 kerstboom
Kerstboom.
Beeld: Twente FM

NOORD DEURNINGEN - Jong Noord Deurningen heeft een oplossing voor hun probleem met de kerstactie gevonden: de drive through bij de IJskuip.


Eigenlijk zou Jong Noord Deurningen op 20 december een kerstactie houden waarbij ze wilden aanbellen bij alle woningen in het dorp. De bewoners mochten dan voor een kleine bijdrage raden hoeveel ballen de kerstboom telt die ze meenemen.

De plannen zijn echter veranderd vanwege de nieuwe coronaregels.

Geen huisbezoeken meer, maar wel een actie in de drive through van de IJskuip. Van 12.00 tot 16.00 uur staat Jong Noord Deurningen daar met de kerstboom klaar. Iedereen mag met zijn auto de drive trough in en daar een gokje wagen: hoeveel ballen hanger in de boom?
::volgendepagina::
Een gokje kost een euro; vaker gokken mag natuurlijk.

Betalen geschiedt vervolgens met een QR-code of gepast geld. Daarna krijgt iedereen een lekker extraatje als dank voor deelname. De prijsuitreiking is om 19.00 uur live op de facebookpagina van Jong Noord Deurningen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.