Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Broekhuis verlengt bij DTC’07 (update)

2020 51 broekhuis dtc07
Wilco Broekhuis blijft bij DTC '07
Beeld: Twente FM

LATTROP/TILLIGTE - Wilco Broekhuis is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van DTC '07 uit Lattrop en Tilligte.


Dat melde het bestuur van de vijfdeklasser op de zondag. De voetbalclub en de trainer blijven tot de zomer van 2022 aan elkaar verbonden.

Snelle beslissing

Beide partijen waren er snel uit. “In goed overleg is er besloten het contract met één jaar te verlengen’’, aldus het bestuur. “De club en de selectie zijn zeer te spreken over de contractverlenging van Broekhuis en kijken vol goede moed naar de toekomst, al moet er nog even gewacht worden op de hervatting van de groepstraining en competitie.’’

Uitstekende start

Broekhuis nam eerder dit jaar het stokje over van Richard Telgenhof Oude Koehorst en kende een uitstekende start van de competitie. Uit de eerste vier wedstrijden haalde de DTC maar liefst tien punten. Er werd gewonnen van RKSV Bornerbroek, TVV en EGVV, terwijl de wedstrijd tegen Manderveen gelijkspel opleverde. Daarmee stond de ploeg op de eerste plaats in de vijfde klasse A op het moment dat de competitie werd stilgelegd vanwege de coronacrisis.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.