Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Online ledenvergadering bij DSVD

Dsvd2027102019
DSVD tegen V&L
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – DSVD houdt op woensdag 9 december om 20.00 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering, dit gebeurt digitaal.


Louis Golbach, vice voorzitter Algemeen bestuur en Rob Emsbroek, voorzitter Afdelingsbestuur Handbal, zijn niet herkiesbaar en treden af.

“Vanwege de uitzonderlijke situatie door Covid-19 zal deze algemene ledenvergadering digitaal plaatsvinden en zal de jaarvergadering gecombineerd worden met de afdelingsvergaderingen. Hoofddoel van deze vergadering is om de begroting 2020/2021 toe te lichten, het rooster van aftreden te formaliseren en nieuwe benoemingen te accorderen’’, zo melden het algemeen bestuur en de afdelingsbesturen handbal en voetbal. “Indien uit deze
jaarvergadering andere belangrijke punten komen, dan zal het algemeen bestuur of het betreffende afdelingsbestuur zo snel mogelijk een fysieke algemene ledenvergadering organiseren op het tijdstip dat dit weer toegestaan is.”

Aftreden

De voorzitter Algemeen bestuur Ivo Aarninkhof treedt af, maar is herkiesbaar. Net als de voorzitter Afdelingsbestuur voetbal Tonnie Stegeman. Bij het Afdelingsbestuur Handbal treedt Manon Vierdag af als penningmeester, ze is al eerder benoemd als bestuurslid.

Benoemingen

Benoemingen worden er verwacht van Frans Rensen, Algemeen bestuur vice voorzitter, Moniek Beek, Afdelingsbestuur Handbal Jeugd, Ramon Koopman, penningmeester Afdelingsbestuur Voetbal en Wouter Kemna, Afdelingsbestuur Voetbal Jeugd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.