Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Ruud Bruns langer bij Sportlust Vroomshoop

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – Ruud Bruns (35 jaar en geboren in Ootmarsum) is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Sportlust Vroomshoop.


De club en de trainer hebben besloten het contract met een jaar te verlengen. Ruud Bruns is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Sportlust Vroomshoop.

“Tijdens het tot op heden korte seizoen staat Sportlust 1 op een verdienstelijke derde plaats op de ranglijst in zondag 4G’’, meldt Thomas Spoor van Sportlust. “De spelersgroep heeft uitgesproken dat de samenwerking uitstekend verloopt en ook het bestuur is tevreden over de manier waarop Ruud zijn kennis en kunde etaleert tijdens wedstrijden en trainingen. Naast Sportlust heeft ook Ruud aangegeven het erg naar zijn zin te hebben en zo was een contractverlenging snel beklonken!’’

Bruns voetbalde in de jeugd bij KOSC. Als prof speelde hij bij FC Twente en Go Ahead Eagles. Voor Twente kwam hij tot één wedstrijd, in 2004, thuis tegen Ajax, als invaller voor Rahim Oueadrogo – uitslag 2-3. Bij Go Ahead speelde Bruns vierentwintig wedstrijden en maakte hij twee goals. DETO was ook een waar Bruns voetbalde.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.