Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Toch open dag op De Maten

Klaslokaal leeg
klaslokaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Het is even puzzelen hoe het precies volgens de regels kan, maar basisschool de Maten in Oldenzaal gaat toch een open dag houden.


Ondanks alle coronaregels wil basisschool De Maten nieuwe ouders toch de kans bieden om fysiek een kijkje te komen nemen in de vernieuwde school in de wijk de Thij. Daarom houdt De Maten op vrijdag 11 december van 9.00 tot 14.00 uur een open dag. Ouders moeten zich wel aanmelden.

Flink verbouwd

Het afgelopen jaar is er flink verbouwd bij basisschool De Maten. De leslokalen zijn allemaal aangepakt en modern ingericht. Een aantal lokalen is doorgebroken zodat er leerpleinen en flexibele werkplekken voor leerlingen zijn gecreëerd. Een leeromgeving die past binnen de visie van de basisschool; waar leerlingen middels bewegend leren nieuwe leerstof eigen maken. Op dit moment is het wachten nog op het nieuwe meubilair, waarna de verbouwing kan worden afgerond.

Aanmelden voor de open dag kan via [email protected] of 0541 532607.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.