Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Oldenzaalse Attiya Gamri op kandidatenlijst PvdA

Verkiezingen
Verkiezingen Stembiljet
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Politica Attiya Gamri heeft plek 27 op de PvdA-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen toegewezen gekregen.


De Oldenzaalse Gamri was 8 jaar lang statenlid in Overijssel. Ze was daarna bestuurder bij thuiszorgorganisaties in de bollenstreek en Leiden en adviseur bij organisaties, maar binnenkort verhuist ze terug naar Twente.

Naast Gamri is er nog een Overijsselse kandidaat op de kieslijst van de PvdA: Yara Hümmels uit Zwolle. Gamri staat op plaats 27, Hümmels op 44.

De Partij van de Arbeid presenteerde donderdag de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamer. De lijst bestaat uit vijftig kandidaten.

Partijvoorzitter is trots

Nelleke Vedelaar: “Ik ben heel trots op dit team met Attiya en Yara als onze mensen uit Overijssel. Wij gaan aan de slag met ons plan voor een eerlijker en fatsoenlijker Nederland. We hebben de juiste balans tussen jonge talenten en ervaren volksvertegenwoordigers
op deze lijst staan. Kandidaten met ervaring in de samenleving en weten wat er speelt in de buurt. Het is een prachtige lijst die past bij de PvdA en bij Nederland.”

Definitieve lijst

In januari 2021 stellen de leden van de Partij van de Arbeid de definitieve kandidatenlijst vast op het partijcongres.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.