Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Nieuwe kinderdagopvang in Denekamp: KDO Oons Stekkie

KDO20 Oons20 Stekkie202
KDO Oons Stekkie
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Denekamp is een nieuwe kinderdagopvang rijker: KDO Oons Stekkie.


Vanaf medio februari 2021 neemt KDO Oons Stekkie haar intrek in een pand aan de Burgemeester Hoogklimmerstraat. Het pand is nu nog in gebruik door een andere kinderdagopvangorganisatie, maar komt per 1 januari 2021 vrij.

KDO Oons Stekkie is opgericht door de familie Derkman, die naast Manege Meinders ook eigenaar is van zorgboerderij Boerderijcampus.
Hoewel het een andere doelgroep betreft, worden de zorgboerderij en de kinderdagopvang geleid volgens dezelfde visie. “Een kinderdagopvang past in de visie van onze organisaties. Hier staat namelijk de persoonlijke ontwikkeling van de mens centraal, met of zonder beperking," aldus Ellen Loohuis.

"De kans deed zich voor en samen met mijn familie hebben we gekeken of we invulling konden geven aan het pand dat binnenkort vrijkomt”, legt Loohuis uit. “We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen. Onze visie is duidelijk: kijk naar wat iemand binnen zijn of haar kunnen kan en probeer vandaaruit waarde toe te voegen. Door ieder individu te begeleiden op het niveau dat bij hem of haar past, ontwikkelt iemand zich uiteindelijk tot een zelfstandig en zelfverzekerd persoon.”

Start in februari

KDO Oons Stekkie opent medio februari 2021 haar deuren. De kinderdagopvang bestaat uit drie verticale groepen. Naast de baby- en peutergroep beschikt het over een extra peutergroep voor de oudere peuters vanaf ongeveer 3 jaar. KDO Oons Stekkie wil ouders graag Voor- en Vroegschoolse Educatie aanbieden, waarbij gewerkt wordt met het educatieprogramma Uk & Puk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.