Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Parkeerplaatsen Jumbo Kuipers dichtbij

Edgar visscher raadslid gemeente oldenzaal vvd
Edgar Visscher
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Er komen parkeerplaatsen bij Jumbo Kuipers, maar de buurt mag wel meedenken aan het plan dat er komt. “Ik weet zeker dat daar een hele mooie oplossing voor komt,” aldus Edgar Visscher van VVD Oldenzaal op radio Twente FM.


In de gemeenteraadsvergadering van Oldenzaal nam Edgar Visscher het woord namens de VVD. Hij legde een plan voor, namelijk dat Jumbo Kuipers een plan moet maken. In dit plan moet staan hoe parkeren en de verkeersontwikkeling moeten gaan zijn rond zijn winkel. De raad heeft ingestemd met het plan van de VVD.

Probleem

De VVD kreeg in de schoenen gedrukt dat de ondernemer voorgetrokken werd op de buurt. “Het is al een lang lopende kwestie. Er zijn vier sociale huurwoningen geweken voor de wens van Kuipers om parkeerplaatsen te gaan realiseren. Die mensen zijn uitgekocht van die plek," aldus Visscher.
Gister heeft Visscher en de VVD dit oordeel proberen recht te zetten.

Inspraak

De buurt mag wel meedenken aan het plan. Visscher sluit af: “Ik weet zeker dat daar een hele mooie oplossing voor komt.”

Het interview live op de radio is hier te beluisteren.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.