Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Intocht Denekamp zondag live online

46 roetveeg
Roetveegpiet en roetveegpiet verheugen zich op de intocht in Denekamp.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – De intocht van sinterklaas in Denekamp meemaken? Schakel dan zondag om 12.00 uur over naar het Sinterklaaskanaal van Scouting Denekamp.


Zoek op ‘Scouting Denekamp’ en je komt op het YouTube-kanaal van de Denekampse scouting waar zondag de intocht te volgen is. Want hoewel er geen live intocht is dit jaar, kunnen kinderen de intocht toch meemaken via beeld.

Zondag 15 november om 12.00 uur verschijnen de beelden van de intocht online.
“Bedoeling is dat alle kinderen dan inschakelen. Zo kunnen ze tóch nog bij de intocht zijn,” aldus voorzitter Mark Waanders van de scouting.

De groep maakt behoorlijk wat werk van de sinterklaasperiode, ondanks alle beperkende maatregelen.
::volgendepagina::
“Niks doen is wat ons betreft geen optie,” aldus de scouts. “Je moet kinderen gewoon een leuke sinterklaastijd bieden, beperkingen of niet.”
Dus zijn er alternatieven bedacht. Daar hoort de virtuele intocht van zondag bij (heel officieel, met burgemeester), maar er is ook de mogelijkheid om een pakjespiet te boeken. Die komt de cadeaus aan huis brengen. Ook kunnen gezinnen een bezoekje brengen aan sinterklaas in Kulturhus Denekamp én er zijn Zoom-sessies met Sinterklaas.

Er zijn speciale datums voor deze activiteiten, namelijk 27, 28 en 29 november en 4 en 5 december.

Alle info is te vinden op www.sinterklaasdenekamp.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.