Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

De Bond werkt toch aan nieuw theaterseizoen

45 debond
Directeur Riëtte Kruize richt haar blik op de toekomst van het theater.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Voorlopig geen theatervoorstellingen, maar in het Oldenzaalse stadstheater De Bond wordt ondertussen wel gewerkt aan een nieuw theaterseizoen.


Ondanks dat de maatregelenverzwaring absoluut geen goed nieuws voor theaters betekent, blijft de directeur van het Oldenzaalse stadstheater De Bond positief ingesteld.

“Elke persconferentie zitten wij weer met geknepen billen op de bank: welke maatregelen worden er aangekondigd en welke gevolgen heeft dat voor al onze (toekomst)plannen?” aldus directeur Riëtte Kruize. “Voor nu weten we dat we de deur in elk geval tot 19 november moeten sluiten, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.”
::volgendepagina::
Wat Kruize betreft geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. “In de tussentijd houden we de blik op de toekomst gericht en zetten zo snel als mogelijk weer artiesten in onze spotlights. Achter de schermen zijn we druk in overleg met de artiesten en impresariaten om voorstellingen te verplaatsen naar nieuwe speeldata. Dat momentje van geluk in het rode pluche komt er! Van uitstel komt wat ons betreft geen afstel.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.