Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Monique Kokkeler leidt maestro’s op

43 20 hengelo dirigentmonique
Dirigent Monique Kokkeler
Beeld: Twente FM

HENGELO – Monique Kokkeler start een nieuwe cursus dirigeren. En dat valt nog niet mee, zien we in deze videorepportage van Twente FM.


Monique Kokkeler komt uit Losser en woont momenteel in Hengelo. Ze is dirigent, zangeres en ook presentator. Binnenkort start ze een nieuwe cursus dirigeren. Tips, tricks en feedback: na de dirigeercursus staan de deelnemers als een professional voor een orkest.

Voor wie is de cursus bedoeld? “Iedereen die interesse heeft in dirigeren is welkom,” aldus Kokkeler. “Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een koor te dirigeren? Of ben je amateur-dirigent en wil je graag tips? De dirigent van jullie koor of ensemble is plotseling ziek geworden, wat nu? Ben jij de redder in nood? Voor hen is de workshop ‘Maestro’, om de fijne kneepjes van het vak te leren.”

De workshop is op maandag 2 november om 20.00 uur bij Kaliber Kunstenschool in Enschede. Meer informatie via www.moniquekokkeler.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.