Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Workshops voor kinderen in Breedwijs

Virtual reality bril
virtual reality bril
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Kinderen zijn in oktober en november welkom bij Breedwijs in Oldenzaal voor allerlei workshops.


De workshops zijn bedoeld voor jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Zo is er een workshop ‘leren programmeren’ op 28 oktober en workshop 3D-pennen op 11 november, beide voor jeugd van 6 tot 9 jaar. Voor 9- tot 12-jarigen is er een workshop ‘Ontdek de wereld van virtual reality’ op 4 november.
De workshops worden gegeven van 14.15 tot 15.45 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kooklessen

Kinderen die liever gaan koken, kunnen zich aanmelden voor kookworkshops, bestaande uit vier lessen. Samen aan de slag met verschillende recepten en kooktechnieken. Deze workshops zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze worden per leeftijdsgroep ingedeeld.
De lessen worden gegeven op woensdag 18 en 25 november, 2 en 9 december van 14.15 tot 16.00 uur. De kosten hiervoor bedragen 4 euro voor vier workshops.

Aanmelden

Meer info over de workshops is te vinden op www.impuls-oldenzaal.nl of bel 0541 571414. Aanmelden voor de workshops kan via [email protected].
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.