Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Filmhuis Denekamp gaat voor twee keer Downton Abbey

41 downtonabbey
Downton Abbey.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Filmhuis Denekamp gaat Downton Abbey vertonen en verwacht nóg een voorstelling van de bioscoophit te plannen.


Filmhuis Denekamp vertoont de bioscoophit op woensdag 14 oktober om 20.00 uur in Kulturhus Denekamp. Vanwege de aangescherpte coronaregels mogen dertig personen in de theaterzaal. De belangstelling voor Downton Abbey is groot, dus wordt binnenkort een extra vertoning bekend gemaakt.

Over de film Downton Abbey

Downton maakt zich op voor een koninklijk bezoek van King George V en Queen Mary in 1927. Opwinding gaat echter gepaard met lichte paniek. Want is er genoeg tijd om alles wat er bij zo’n bezoek komt kijken in orde te krijgen? Gelukkig is hoofdbutler Carson bereid om terug te keren naar het landgoed.
Het is een slimme zet van de bedenker van de serie – Oscarwinnaar Julian Fellowes – om een waargebeurd feit (de komst van het koninklijk paar) te verweven met de levens van de Crawleys en hun bedienden. Want wie zou daar nu niet graag bij zijn?
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.