Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Jong en oud ontmoet elkaar in Oldenzaal met Verhalen van Toen en Nu

40 radio
Nostalgische radio.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Verhalen van Nu zorgt er in oktober voor dat jong en oud elkaar ontmoeten in Oldenzaal.


Oktober is traditiegetrouw de maand van de ouderen en elk jaar verzorgen KBO, Bibliotheek Oldenzaal en Impuls dan een speciale activiteit. Dat gebeurt dit jaar in samenwerking met het Twents Carmelcollege.

Samen brengen zij een ontmoeting tot stand tussen jongeren en ouderen, door te luisteren naar elkaars verhalen. Verhalen van toen en Nu op 19 oktober.
Het kan over van alles gaan. De eerste radio thuis versus het gebruik van de nieuwste mobieltjes. Of de dansles van toen, tegenover het uitgaan nu. Beelden kunnen die verhalen versterken, dus er wordt gehoopt dat er foto’s en voorwerpen worden meegenomen.

Aanmelden

Ouderen die het leuk lijkt om met leerlingen van het TCC in gesprek te gaan over vroeger en nu, zijn welkom om zich aan te melden via 0541 571414 of [email protected].

Verhalen van Toen en Nu wordt gehouden op maandag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het restaurant van het Carmel aan de Potskampstraat.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.