Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Marian Mossel is Oldenzaals Beste Buur

Oldenzaal de20 Thij
Oldenzaal de Thij
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Marian Mossel is de winnaar van de Oldenzaalse Beste Buurbokaal.


Ze ontvangt haar prijs op Burendag zaterdag 26 september. Mossel is de winnaar van de wedstrijd die werd uitgeschreven door WBO Wonen, Blij Wonen en de gemeente. In totaal werden veertien buurtgenoten genomineerd door zo’n dertig Oldenalers. De driekoppige jury koos Mossel als winnaar.

Mossel staat bekend als betrokken buurvrouw. Zo is ze al jaren voorzitter van de bewonerscommissie en initiatiefneemster van de groengroep die het tuinonderhoud rondom de Thijgaardflats verzorgt. Ook organiseert ze activiteiten voor de buurt en heet ze samen met haar medeleden van de bewonerscommissies, nieuwe bewoners welkom in de buurt.

Winnares Mossel won twee prijzen: een dinercheque voor zichzelf en een olijfboom voor in de tuin van de Thijgaardenflats, waar alle bewoners van kunnen genieten. Uit handen van wethouder Rob Christenhusz ontving ze bovendien een bokaal; een replica van het Boeskoolmenneke.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.