Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

CDA Dinkelland bezoekt Boomkwekerij Slangenbeek

Gemeente Dinkelland daarbeleef je Twente bord
gemeente Dinkelland daar beleef je Twente bord
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Het CDA Dinkelland gaat op zaterdag 19 september voor een werkbezoek naar Boomkwekerij Slangenbeek, die zo'n 35 arbeidsmigranten in dienst heeft in het hoogseizoen. De aanleiding hiervoor is dat er in de gemeenteraad op dinsdag 22 september wordt gesproken over de huisvesting van arbeidsmigranten.


Het CDA Dinkelland geeft aan zelf te willen horen van ondernemers, die arbeidsmigranten in dienst hebben of het voorgestelde beleid voorziet in de behoefte en of deze uitvoerbaar is.
“We gaan in gesprek met ondernemers, zoals met Hans Engberink van boomkwekerij Slangenbeek om te horen hoe zij omgaan met de huisvesting van arbeidsmigranten’’, licht CDA-raadslid Jeannette Paus toe. “Ondernemers, zoals Slangenbeek zorgen voor werkgelegenheid. Naast werk voor de plaatselijke jeugd, heeft Slangenbeek zo’n 35 arbeidsmigranten in het hoogseizoen werkzaam’’.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.