Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Elephant Parade arriveert in Ootmarsum

38 20 dinkelland ootmarsum elephantparade
Opening Elephant parade Ootmarsum
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Ze waren al te zien in Londen, New York en Bangkok, maar nu zijn ze in Ootmarsum: de kunstzinnige olifanten van the Elephant Parade. En ze voelen zich helemaal thuis in het kunststadje, zien we in deze videoreportage van Twente FM.


Er wordt dan ook veel belangstelling verwacht voor de kunstzinnige parade van olifanten die van 15 september tot en met 30 oktober te bewonderen is om het centrum van de stad én in de omgeving.
De opening werd dinsdag verricht door burgemeester Joosten van de gemeente Dinkelland, waarna de Elephant Parade officieel van start ging.

Speciaal voor de kunstzinnige openluchttentoonstelling zijn drie routes samengesteld. Een wandelroute in het centrum van Ootmarsum (26 olifanten) en een fiets- en autoroute voor de gehele regio Noordoost-Twente (elf olifanten). Deze routes zijn gratis beschikbaar bij de VVV en diverse toeristische locaties.
Meer informatie is te vinden op www.ootmarsum-dinkelland.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.