Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Wél kermis in Denekamp; exploitanten blij weer aan ’t werk te zijn

37 20 dinkelland denekamp kermis
Kermis Denekamp
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Het waren (en zijn) zware tijden voor kermisexploitanten, maar in Denekamp mogen ze dit weekend weer gewoon aan het werk. Twente FM maakte een reportage op de Denekampse najaarskermis.
Afgelopen voorjaar was de kermis in Denekamp al helemaal opgebouwd. Alles klaar voor de start. Maar toen kwam het nieuws: de kermis ging niet door. Er werd gevreesd voor corona. De exploitanten moesten hun spullen inpakken en vertrekken.

Nu, precies een half jaar later, staan de exploitanten er weer. Op dezelfde plek. En dit keer zijn ze absoluut niet van plan om te vertrekken. Sterker nog: ze hebben er hard voor moeten strijden om überhaupt kermissen te mogen organiseren.

Hoe is de stemming onder kermisexploitanten momenteel? Twente FM maakte een reportage op de startdag van de Denekampse kermis die nog tot en met zondag te bezoeken is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.