Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Coronaproof naar voorstelling Franciscus in Kulturhus Denekamp

37 fabianfranciscus
Cabaretier Fabian Franciscus.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Kulturhus Denekamp heeft cabaretier Fabian Franciscus maar liefst twee keer te gast op vrijdag 18 september.


De voorstellingen worden om 19.30 uur en om 21.30 uur gespeeld. Zo kan al het publiek op 1,5 meter van elkaar de voorstelling bijwonen. Fabian Franciscus speelt dan ‘De Kleine Wereld’, een cabaretvoorstelling met autisme als thema. Kaarten zijn te koop via www.kulturhusdenekamp.nl.

Kleine Wereld

Fabian Franciscus vertelt in zijn voorstelling Kleine Wereld over zijn überhippe sessies bij de psycholoog.
Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Hoewel je dat tegenwoordig coaching noemt, dat klinkt lekker sportief. Toch vond Fabian Franciscus het vroeger best fijn om alleen in zijn kleine autistische wereldje te zitten. Makkelijk ook; hij kende daar iedereen en was het vaak met zichzelf eens. Maar het was ook wel benauwd. Dus doorzetten maar. En zeker niet als enige. Want therapie is tegenwoordig überhip. Logisch, want het levert soms hilarische verhalen op.

Heb je ooit coaching gehad, dan zit Kleine Wereld vol herkenbare avonturen. Zo niet, geen zorgen. Fabian Franciscus weet vast wel een reden te vinden waarom jij ook op de bank moet.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.