Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twents hervat gebruikelijke dienstregeling

Nieuwe20busverbinding2030102019
Busverbinding Tubbergen Hardenberg komt er
Beeld: Twente FM

TWENTE - Een groot aantal van de buslijnen van Twents rijdt vanaf 30 augustus weer volgens de gebruikelijke dienstregeling.


Daarnaast rijdt een aantal lijnen op een aangepaste of vakantiedienstregeling. De dienstregeling geldt tot en met 12 december. De dienstregeling van de scholierenlijnen en enkele buslijnen die langs scholen rijden, wordt meer gespreid.

Dat betekent dat de bussen, in tegenstelling tot de gebruikelijke dienstregeling, vaker buiten de spits starten met rijden.

Dat is besloten na gesprekken die zijn gevoerd met diverse scholen. De lesroosters van de scholen en de dienstregeling zijn op elkaar afgestemd ten behoeve van een betere spreiding van het aantal studenten in de bussen.

Let wel: iedereen van 13 jaar en ouder moet een niet-medisch mondkapje dragen in de bus. Ook worden kuchschermen geplaatst zodat reizigers weer via de voordeur welkom zijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.