Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Infotruck TZA naar Denekamp

35 infotruck
De infotruck van de Technologie- en Zorgacademie.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – De Infotruck van de Technologie & Zorg Academie komt op 3 september naar Denekamp.


In de truck worden demonstraties gegeven door de Technologie & Zorg Academie TZA, over het combineren van hulpmiddelen en technologie. Allerlei voorbeelden van zorgtechnologie worden getoond.

De gemeente Dinkelland werkt al vele jaren samen met de Technologie & Zorg Academie. Hun hulpmiddelen helpen mensen zo lang mogelijk thuis wonen. Ook bij professionele zorg worden veel (technische) hulpmiddelen ingezet.

Op het Nicolaasplein zal naast de infotruck ook hulpmiddelenleverancier Medipoint aanwezig zijn. Zij tonen hun aanbod in hulpmiddelen die ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Plek reserveren


In verband met coronamaatregelen moet voor een bezoek aan de Infotruck een plek gereserveerd worden. Elk half uur hebben vijf personen de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Infotruck. De Infotruck staat op 3 september van 13.00 tot 17.00 uur op het Nicolaasplein in Denekamp. Reserveren kan via [email protected] of 0541 854100.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.