Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Geen Monumentendag, wel Grote Oldenzaalse Quiz

Oldenzaal Sint Plechelmus basiliek
oldenzaal_Sint_Plechelmus_basiliek
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Geen Monumentendag dit jaar, maar in plaats daarvan wel de Grote Oldenzaalse Quiz.
Alle inwoners mogen meedoen in teams van twee tot acht personen. Zij worden uitgedaagd om zoveel mogelijk vragen over de stad goed te beantwoorden. Iedereen kan meedoen met een team, vanuit welke locatie dan ook. De quiz wordt gehost vanuit de Hofkerk, maar is ook te volgen vanaf andere locaties. Thuis, de kroeg, sportkantines: om het even.

Op zaterdag 12 september om 20.00 uur strijden zoveel mogelijk teams met een hart voor Oldenzaal om eeuwige roem en prijzen.

Het belooft de grootste quiz van Oldenzaal te worden waarin de spelers worden uitgedaagd om zoveel mogelijk vragen over evenementen, de regio, sportief Oldenzaal, de binnenstad en monumenten goed te beantwoorden.

Aanmelden

Teams bestaan uit twee tot acht spelers en meedoen kost 10 euro per team. Aanmelden kan tot 5 september via [email protected].

Geen monumentendag

De Grote Oldenzaalse Quiz vindt als alternatief plaats tijdens de Open Monumentendag op 12 september en is tot stand gekomen door een samenwerking van Promotie Oldenzaal, Museum het Palthe Huis, de Hofkerk, Stichting Stadshart Oldenzaal en Cultuurmakelaar Oldenzaal.

www.palthehuis.nl/quiz

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.