Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

WG wil extra grieppriklocaties

Jan lempsink raadslid gemeente oldenzaal wg
Jan Lempsink.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Politieke partij WG stelt vragen over het uitdelen van de griepprik in Oldenzaal. Kan dat wel veilig? WG wil graag meer priklocaties.
“Er bereiken onze fractie signalen dat dit jaar meer Oldenzalers dan ooit de griepprik zullen halen,” stelt Jan Lempsink namens de WG in een brief aan het college van B&W. “Dat gebeurt jaarlijks op het Twents Carmel College aan de Potskampstraat."

"Dit jaar zal het halen van de griepprik precies volgens de RIVM richtlijnen moeten verlopen.

Daar hoort dus de 1,5 meter afstand bij die mensen in acht zullen moeten nemen. Neem daarbij het te verwachten veel hogere aantal mensen dat de griepprik zal willen halen, dan kunt u zich wel voorstellen dat dit problemen op zal kunnen leveren en zelfs voor chaotische toestanden kan zorgen.”
::volgendepagina::
WG vraagt of het mogelijk is om dit jaar op meerdere plekken in Oldenzaal de griepprik te laten halen.

Lempsink: “Het draaiboek en de ervaringen op het TCC locatie Potskampstraat zouden meegenomen kunnen worden naar andere locaties van het Twents Carmel College. Daarnaast zou ook de school De Leemstee in Berghuizen een passende locatie kunnen zijn. Zo zouden we ellenlange wachtrijen, irritatie en onveilige en chaotische toestanden wellicht kunnen voorkomen.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.