Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

VV Oldenzaal viert aftrap met alternatieve kick-offparty

Voetbalteam
Voetbalteam
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – VV Oldenzaal vervangt de traditionele aftrap van het nieuwe seizoen door een alternatieve kick-offparty.
Eigenlijk had de Oldenzaalse voetbalclub een aftrap gepland op vrijdagavond 21 augustus, maar die gaat niet door in fysieke vorm. Een bijeenkomst in het clubhuis zo kort na de vakantie vindt het bestuur te risicovol in verband met corona. Daarom wordt gewerkt aan een digitale boodschap en komt er een alternatief programma.

Zo is er op 12 september de FIFA Skills Games Real Life. Op het voetbalveld worden voetbalspellen uitgezet die normaal op de Playstation worden gespeeld. Daarnaast komt er een FIFA e-sporttoernooi.
Na dit middagprogramma klinkt het startsein voor de Oldenzaalse Vriendencup. “Eveneens een uniek event in Oldenzaal”, zegt Marten Pool van de werkgroep ledenwerving op vvoldenzaal.nl. “Op vier zaterdagen in het seizoen kun je met je vriendengroep hieraan meedoen. Het zijn op zichzelf staande toernooien en we spelen zes tegen zes. Wel of geen voetbalervaring, man of vrouw, gemixte teams; iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen.”
Andere initiatieven zijn Voetbalfit en Sport & Spel. Beide lessen zijn een combinatie van fitness, crossfit en voetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.