Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Laatste kaarten Stiftfestival Weerselo

33 stiftfestival
Het Stiftfestival kent meerdere concertlocaties in Twente, sommige midden in de natuur.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Wie een concert van het Stiftfestival wil bijwonen, moet snel zijn met kaarten bestellen. De concerten zijn bijna allemaal uitverkocht.
Het Stiftfestival start op 10 augustus en bestaat uit twintig concerten die op verschillende locaties in Twente worden gegeven. Uitvalsbasis is het Weerselose Stift. De meeste concerten zijn al uitverkocht, maar er zijn nog enkele mogelijkheden om bijzondere concerten live bij te wonen.

Dat geldt onder meer voor het Love & Madness-concert op 27 augustus in Muziekcentrum Enschede. Daarin slaan de musici een brug tussen Beethovens Kreutzersonate en het gelijknamige strijkkwartet van Janáček, beiden geïnspireerd op Tolstojs roman met dezelfde titel.

Voor de wandelconcerten bij Huis Zonnebeek en Huis Singraven, op 24 en 28 augustus, zijn ook enkele kaarten beschikbaar. Daar spelen ensembles midden in de natuur.

Er is overigens nog een mogelijkheid om de concerten bij te wonen: twaalf concerten worden gestreamd en daar zijn kaarten voor te koop via stiftmusicfestival.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.