Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Universitaire colleges in Natura Docet

31 biginsects
Big Insects in Natura Docet Wonderryck Twente.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Universitaire colleges in museum Natura Docet Wonderryck Twente? Jazeker, die van Pre-U junior. Dat is het pre-university college van Universiteit Twente.
Pre-U junior verzorgt weer een kindercollege over insecten bij de tentoonstelling Big Insects in museum Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Nieuwsgierige basisschoolkinderen komen bij deze Xperimenta Xtreme op een interactieve manier in contact met de wereld van Insecten.

Tijdens de Xperimenta Xtreme krijgen de kinderen een kindercollege van Eric Mulder over insecten. Mulder vertelt over verschillende soorten insecten en welk doel zij hebben in de natuur. Na afloop van Xperimenta mogen de leerlingen zelf het Big Insectspark in om alle insecten te ontdekken.

De colleges voor kinderen uit groep 5, 6 en 7 vindt plaats op 5 augustus. Meer info en aanmelden: www.utwente.nl/onderwijs/pre-university.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.