Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Galerie de Deel opent weer met hedendaagse kunst

31 galeriededeell
Galerie de Deel in Lonneker.
Beeld: Twente FM

LONNEKER - Galerie de Deel in Lonneker opent weer de deuren. Te zien is een aanbod aan hedendaagse kunst van zowel gevestigde kunstenaars als ook opkomend talent.
De galerie richt zich op kunst uit diverse disciplines. “Het doel is om bezoekers te verrassen door kunst aan te bieden met een wisselend karakter in een sfeervolle, natuurlijke en authentieke ambiance,” aldus Marek Hardens van de galerie.

Galerie de Deel bevindt zich aan de achterzijde van theehuis Sprakel in het Bos en is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is altijd van alles te ontdekken in de galerie. Hardens: “Kern van de activiteiten is het samenstellen en verzorgen van wisselende exposities van een hoogwaardige kwaliteit met een wisselend karakter.”

De expositie bevat werken van Belinda Dokter, Hans Paus, Theo Zwankhuizen, Elise, Meray Barsouma, Barsoum Barsouma, Thea Sjoerdsma en Marek Hardens.
::foto2::

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.