Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Op ‘coronavakantie’ naar Mallorca: reisadviseurs Sabine Hoogendijk en Esmiranda Relker testten het uit

29 20 dinkelland rossum reizen
Sabine Hoogendijk en The Travelclub-collega Esmiranda Relker
Beeld: Twente FM

ROSSUM - Hoe is het om momenteel op vakantie te gaan naar Mallorca? Belemmeren coronamaatregelen het vakantiegenot? Persoonlijk reisadviseur Sabine Hoogendijk uit Rossum testte het uit, speciaal voor haar klanten. "We hadden juist een ouderwets, ontspannen vakantiegevoel,” vertelt ze na afloop van haar trip.
Sabine Hoogendijk is persoonlijk reisadviseur en boekt talloze reizen voor haar klanten. Maar nu met alle coronamaatregelen is een vakantie boeken toch even anders. Mallorca bijvoorbeeld. Vakantie-eiland bij uitstek maar is het in tijden van coronamaatregelen ook leuk? Zijn attracties wel open, ben je wel welkom in restaurants en is er een mondkapjesplicht?

Hoogendijk ging samen met haar The Travelclub-collega Esmiranda Relker uit Markelo naar Mallorca. In deze reportage van Twente FM vertellen ze over hun ervaringen op Mallorca in tijden van coronamaatregelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.