Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

‘Help, een levensgrote wesp!’; Natura Docet opent Big Insects

28 20 dinkelland denekamp biginsects
Tentoonstelling Big Insects Bij Natura Docet
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Wespen, hommels, wantsen, vliegen, kevers, juffers en nog véél meer zijn te zien in museum Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp.
Daar is de tentoonstelling Big Insects geopend. Zo in het groot lijken insecten wel heel grote griezels…
In de parktuin zijn gigantische, bewegende beelden van insecten te zien en te beleven met daaromheen educatieve activiteiten voor kinderen en families.

Het museum presenteert in de zalen ook nog de wereld van insecten met wetenswaardigheden, fossiele libellen, een collectie van honderden vlinders en een volière met levende vlinders en grote terrariums met kakkerlakken en flappentakken.
En bekijk vooral het fotokunstwerk dat te zien is in het museum; de foto’s zijn aangeleverd door mensen vanuit het hele land.

Big Insects is nog te bezoeken tot en met 16 augustus in Natura Docet Wonderryck Twente. Het museum is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor Big Insects gelden speciale entreeprijzen: 12,50 euro, met museumjaarkaart 3,50 euro. Er zijn ook gereduceerde groepstarieven.
Tickets zijn uitsluitend online te koop via wonderryck.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.