Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Lintjesregen in Dinkelland: elf onderscheidingen

27 dinkelland kos
Het echtpaar Hulsman.
Beeld: Twente FM

DINKELLAND – Een verrassing was het natuurlijk al niet meer, maar de sfeer was er niet minder feestelijk om tijdens de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen in Dinkelland.
Elf inwoners van Dinkelland kregen hun Koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Joosten die ze allemaal persoonlijk toesprak. Zeven heren en vier dames zijn benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

De gedecoreerden in de gemeente Dinkelland zijn Henk Scholten uit Agelo, Willy Bruns uit Noord Deurningen, Harrie Hulsman en Ine Hulsman-Hulshof uit Ootmarsum, Hans Haamberg uit Tilligte, Paul Keizer en Ans Keizer-Brunink uit Lemselo, Gerrit Hofsté uit Denekamp, Herman Haamberg uit Lattrop, Willy Kolmschot-ter Haar uit Saasveld en Marlou Raatgerink-Essink uit Ootmarsum.

Kolmschot en Raatgerink waren echter verhinderd op het moment van de uitreiking en ontvangen de versierselen op een later tijdstip.

Op 24 april werden ze al verrast door een bezoek van burgemeester Joosten die hun op gepaste afstand meedeelde dat ze onderscheiden zouden worden. De daadwerkelijke uitreiking werd verdeeld over drie momenten op 2 en 3 april.
::foto2::
::foto3::

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.