Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Losserse schooljeugd verheugt zich op Summer FUN Festival

26 goodiebag
De eerste goodiebags van het Summer FUN Festival zijn uitgedeeld.
Beeld: Twente FM

LOSSER – Jeugd uit Losser wordt deze zomer getrakteerd op het Summer FUN Festival. Het vrolijke startschot werd maandagochtend gegeven op de Imenhof en Verrekijker.
Het Summer FUN Festival is speciaal samengesteld voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Er zijn activiteiten en workshops gericht op sport (op dinsdag) en kunst en cultuur (op donderdag). Daarnaast is er een online programma dat kinderen en jongeren thuis kunnen doen.

Speciaal voor het festival is een goodiebag samengesteld met daarin het programma van het Summer FUN Festival en een aantal verrassingen om de zomer in te gaan. In totaal 1800 leerlingen krijgen de goodiebag uitgereikt.

Wethouder Anja Prins en directeur-bestuurder Ans Dijkhuijs van Fundament hadden maandagochtend de eer om het festival te introduceren bij de schooljeugd en reikten de eerste goodiebags uit op de Imenhof en Verrekijker.

Namens de Imenhof nam Pip uit groep 1 de goodiebag in ontvangst en namens de Verrekijker deed Lien uit groep 8 dat.

Meer informatie is te vinden op www.stichtingfundament.nl/summerfun.

::foto2::

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.