Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

OVKK doet webinar ontmoetingscentra

Overdinkel Trefhuus
Overdinkel Kulturhus Trefhuus
Beeld: Twente FM

REGIO - De OVKK werkt in opdracht van de provincie Overijssel aan een project om de ontmoetingscentra in Twente te ondersteunen in deze lastige tijd.
Woensdag 10 juni staat er weer een nieuw webinar op de planning om ontmoetingscentra te helpen. Deze keer met het thema “De financiën op orde”. Na afloop van het webinar hebben deelnemers meer financiële inzichten en kunnen zij betere keuzes maken voor de toekomst.

Door de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden zijn alle accommodaties langere tijd gesloten geweest en dat heeft impact op de begroting van 2020 en daarna.

Projectleider Thijs Elderink dinsdag op Twente FM: “Tijdens het webinar gaan we concreet aan de slag aan de hand van de cijfers van een fictief ontmoetingscentrum. We nemen de deelnemers stap voor stap mee in het ordenen van de financiële situatie van een accommodatie. Aan welke knoppen kan je draaien? Welke oplossingen zijn er? Hoe ga je het gesprek aan met bijvoorbeeld de gemeente of huurders? Het wordt geen saai college over het lezen van balansen en resultaatrekeningen. De deelnemers krijgen juist veel tips en handvatten hoe om te gaan met de uitdagende situatie die bij veel accommodaties is ontstaan.”

Iedereen die betrokken is bij (de financiële kant van) een ontmoetingscentrum is van harte welkom om aan te sluiten. Voorafgaand aan het webinar ontvangen alle deelnemers informatie ter voorbereiding.

Het webinar vindt plaats op 10 juni aanstaande en start om 19:30. Aanmelden kan via de website

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.