Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Corona-test nu voor iedereen geopend

Coronavirus
Corona
Beeld: Twente FM

REGIO - De overheid opent dinsdag ook de corona-testmogelijkheden voor iedereen met klachten. Eerder konden mensen met specifieke risicoberoepen zoals de zorg en het onderwijs zich al laten testen.
In onze regio voert de GGD Twente de coronatesten uit op een tweetal locaties; aan de Kooimaten 2 in Goor (gemeente Hof van Twente) en in Enschede aan de Jaargetijdenweg 13.

U kunt nu een afspraak maken voor deze test drive-ins. Iedereen met één of meer klachten kan zich laten testen.

Dit kan zijn: u bent verkouden of hebt keelpijn. U ruikt of proeft plotseling niet meer. U bent benauwd, of u hebt koorts. Het is dan goed om u te laten testen; zo helpt u ook bij het voorkomen van een verdere uitbraak.
::volgendepagina::
De test is gratis. U kunt met klachten een afspraak maken via telefoonnummer 0800-1202. U moet uw burgerservicenummer bij de hand houden; deze staat onder meer op paspoort en identiteitsbewijs. Na een korte uitleg kunt u uw gegevens doorgeven, waarna u een afspraakbevestiging per SMS en email ontvangt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.