Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Oldenzaalse Wendy Eerland presenteert thriller

2220ontploffingsgevaar
De cover van Ontploffingsgevaar, de roman van Wendy Eerland.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Wendy Eerland uit Oldenzaal heeft een boek gepresenteerd: ‘Ontploffingsgevaar – achter haar amandelvormige ogen gaat een duister karakter schuil’.
Het is een thriller die op vrijdag 15 mei is verschenen. Een verhaal over een duistere wereld achter prachtige ogen. Het boek is voor 20,99 euro verkrijgbaar via boekscout.nl.

Wendy Eerland (1977) woont met haar vriend en hun vier kinderen in Oldenzaal. Ze heeft een eigen cateringbedrijf en bakt taarten voor restaurants. Omdat ze eigenlijk journalist is en in haar vrije tijd graag misdaadseries kijkt, leek het haar leuk om zelf een spannend boek te schrijven. Wendy besloot de sprong te wagen en zichzelf een winter lang de kans te geven om haar droom waar te maken. En zo ontstond deze psychologische thriller Ontploffingsgevaar.

“Ontploffingsgevaar wordt zo goed ontvangen, dat ik serieus overweeg om aan een tweede boek te beginnen,” meldt Eerland op haar blog. “De ideeën ploppen al onverwacht op in mijn gedachten. En mysterieuze plekken tijdens lange wandelingen zorgen voor kriebels en nieuwe inspiratie.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.