Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Raadsvergadering Oldenzaal weer ‘live’ in raadszaal, publiek nog niet

Oldenzaal oorlogsmenumont 2
Oorlogsmonument in Oldenzaal
Beeld: Leon de Man

OLDENZAAL – De gemeenteraad van Oldenzaal gaat maandag 25 mei weer in de raadszaal vergaderen. Publiek is echter nog niet welkom.
Geen online vergadering meer dus, maar een fysieke vergadering in de raadszaal van het Oldenzaalse gemeentehuis. De maatregelen en adviezen van het RIVM worden hierbij opgevolgd en in de raadszaal zijn de woordvoerders van de fracties aanwezig.

De publieke tribune is voor inwoners echter gesloten. Zowel inwoners als pers kunnen de vergadering via de livestream op de website volgen. Ga hiervoor naar www.oldenzaal.raadsinformatie.nl.

Vergaderen in de raadszaal is weer mogelijk; dat is nu wettelijk toegestaan. De Oldenzaalse zaal is bovendien groot genoeg om de richtlijnen van het RIVM te kunnen opvolgen.

Afhankelijk van de omstandigheden zullen de auditcommissie van 2 juni en de politieke forums van 15 en 22 juni ook fysiek plaatsvinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.