Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Zing Nederlands met Me gaat digitaal in Oldenzaal

2220microfoon
Microfoon.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – ‘Zing Nederlands met Me’ wordt op 2 juni weer gehouden in Oldenzaal. Dat gebeurt digitaal, via de livestream, om 14.30 uur.
Zing Nederlands met Me is een meezingactiviteit die regelmatig wordt gehouden in Bibliotheek Oldenzaal. Het is een activiteit van het Taalpunt en Kaliber Kunstenschool die mensen willen verbinden door middel van zingen. Ook is het een manier om Nederlands te leren.

“Nu het even niet mogelijk is om in de bibliotheek met een grote groep bij elkaar te zijn, komen we online naar het publiek toe,” vertelt Nancy Schasfoort van Bibliotheek Oldenzaal waar Zing Nederlands met Me normaal gesproken plaatsvindt. “Op 2 juni kunt u via een livestream samen zingen. Dit is een leuke activiteit voor bijvoorbeeld senioren in een verzorgingstehuis en voor mensen die graag (beter) Nederlands willen leren. Zo kunnen we toch samen zingen, op afstand, met een klein groepje voor een groot scherm of intiem alleen en op een klein scherm. Net zoals u het zelf wilt.”

Iedereen kan op dinsdag 2 juni om 14.30 meedoen op https://youtu.be/YJjphRuU4K0.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.