Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Publiek met Pinksteren weer welkom op landgoed Singraven in Denekamp

DENEKAMP – Talloze dauwtrappers genieten van landgoed Singraven op Hemelvaartsdag maar het park, arboretum en het huis zijn vandaag nog niet open voor publiek.
Daar komt zeer binnenkort verandering in: op Tweede Pinksterdag worden de eerste bezoekers weer verwacht.
Het park, arboretum en de landgoedwinkel gaan weer open op Tweede Pinksterdag, zondag 1 juni. Op dinsdag 2 juni starten bovendien weer de rondleidingen in het huis.

Voor de rondleidingen is een protocol opgesteld dat rekening houdt met de coronaregels. Op dinsdag, donderdag en zaterdag worden rondleidingen van een uur aangeboden voor groepjes van vier mensen. Die starten tussen 13.30 en 15.30 uur elk kwartier. Er zijn telkens zes gidsen beschikbaar.

“Eindelijk weer bezoekers op het landgoed. Ik hoop dat mensen graag weer gebruik gaan maken van de mogelijkheid om het huis en het park te bezoeken. Ze zijn van harte welkom,” nodigt beheerder Daan van Mierlo uit in de reportage die Twente FM op Hemelvaartsdag maakte op het landgoed.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.