DE LUTTE - Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar keuken weer geopend. Dat is mogelijk dankzij een speciaal arrangement.
Afgelopen weekend heeft een try-out plaatsgevonden van de heropening. Hotelgasten zijn vanaf vrijdag 15 mei welkom in het nieuwe Tuinrestaurant, waar conform de RIVM-richtlijnen kan worden gedineerd.
Rondom de openstelling is een speciaal arrangement samengesteld met de titel Rust, Ruimte & Allure in Twente.
De Bloemenbeek loopt met de opening van haar restaurant vooruit op de aangekondigde versoepeling van coronamaatregelen, waarbij alle restaurants vanaf 1 juni weer open mogen voor maximaal dertig personen en per 1 juli voor maximaal honderd personen.
Greenhouse
“Wij horen van heel veel gasten dat zij grote behoefte hebben om er eindelijk weer eens even uit te gaan. In ons nieuwe Tuinrestaurant kunnen we onze hotelgasten weer culinair verwennen, zoals ze dat van ons gewend zijn,” aldus Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek. “De indeling van ons ruim 5 hectare grote landgoed is zo ingericht dat gasten meer dan voldoende ruimte hebben om zich veilig te voelen. Ook het zojuist opgeleverde Greenhouse biedt perfecte mogelijkheden voor kleinschalige ontvangsten in groepsverband, zoals recepties en familiebijeenkomsten.”
Kleine groepen
Het team van de Bloemenbeek wil heel graag weer beginnen. Strikker: “Ons team staat te trappelen om gasten te ontvangen. Nu nog met alleen het arrangement, na 1 juni op beperkte schaal tot dertig personen en na 1 juli ook weer met bijeenkomsten voor maximaal honderd personen. Dan kunnen we weer ontvangsten, vergaderingen en bruiloften aanbieden op ons sfeervolle en riante landgoed. De eerste aanvragen hiervoor komen al binnen.”