Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Uniek: een gestreamd Stiftconcert

1820rowlandd
Daniel Rowland en Maja Bogdanovic.
Beeld: Twente FM

WEERSELO – Iedereen krijgt vandaag de kans om een Stiftsconcert bij te wonen. Online, welteverstaan.
Op zondag 3 mei om 16.00 uur kan iedereen het concert van Daniel Rowland bijwonen via facebook en YouTube (beide @stiftfestival).


In de Weerselose Stiftskerk zijn regelmatig klassieke concerten te bezoeken dankzij de inzet van Daniel Rowland, de violist van wereldfaam die opgroeide op het Stift. Door corona kan het Stift Muscial Encounters 2020 niet doorgaan. Daarom heeft artistiek leider Daniel Rowland besloten om het publiek toch iets te bieden.

Dat is een streamingsconcert geworden, bij te wonen via facebook en YouTube. Het is een manier om het trouwe publiek toch iets te bieden en meteen een kans om anderen kennis te laten maken met een klassiek concert op het Stift.

De musici zijn Daniel Rowland en zijn partner Maja Bogdanovic vanuit de Stiftskerk. De vier andere musici dragen bij vanuit hun thuislocatie. Dat zijn Thorsten Johanns, Juliana Steinbach, Vera Beumer en Vladimir Mendelssohn.

Het concert is bij te wonen op zondag 3 mei om 16.00 uur via de facebookpagina van het Stiftfestival (@stiftfestival) en YouTube (@stiftfestival).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.