Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twentse wooncoaches adviseren telefonisch

1820wooncoaches
Energieadvies van Duurzaam Thuis Twente gaat tegenwoordig telefonisch.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Twentenaren die advies willen over het verduurzamen van hun woning, kunnen – ook in coronatijd – gewoon advies krijgen van de wooncoaches van Duurzaam Thuis Twente. Dat gebeurt wel telefonisch.
Duurzaam Thuis Twente is een stichting die namens de veertien Twentse gemeenten huiseigenaren wil helpen bij vragen over hun woning en belangeloos duurzaam advies geeft. In elke gemeente is een aantal coaches actief.

Op verzoek van huiseigenaren komen de wooncoaches normaal gesproken op bezoek om te luisteren naar woningvragen en denken mee in oplossingen. Dat gebeurt nu niet meer op locatie, maar per telefoon of beeldbelverbinding. Ook is de website duurzaamthuistwente.nl uitgebreid met nog meer informatie en met de mogelijkheid om een energiecheck of quickscan te doen. Er wordt hiermee een rapport gegenereerd waarmee de huiseigenaar zelf verder aan de slag kan.

Wie graag energieadvies van de wooncoaches wil, kan bellen met 088 1850130.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.