Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Gasten kunnen zo heanig an weer naar Erve Bossem

1820bossem
Dennis en Annette Reerink van Erfgoed Bossem in Lattrop.
Beeld: Twente FM

LATTROP – Ook erfgoed Bossem in Lattrop kan weer gasten ontvangen. Dankzij de versoepelde coronamaatregelen voor vakantieparken kunnen gasten weer komen logeren in de accommodatie van de familie Rerink.
“Zo blij; we mogen weer gasten ontvangen,” aldus Dennis en Annette Rerink van de Lattropse vakantieaccommodatie. “Uiteraard met de nodige maatregelen, want natuurlijk willen we iedereen gezond houden."



En dat kan prima bij Bossem: "Heerlijk in het groen, ruimte in overvloed, alles prachtig in bloei en lekker eten in de accommodaties 'thuisbezorgd'.”

Het motto van Bossem is ‘heanig an’. “Dat is wat we onze gasten toewensen tijdens een bezoek aan ons erfgoed. Even loskomen van de dagelijkse beslommeringen en in het mooie, Twentse land tot rust komen. Wandelen, fietsen, lekker eten, lezen, luieren in een tempo dat bij je natuurlijke ritme past.”

Liever niet zo heanig

Het stel moest echter de laatste tijd zelf verplicht heanig an doen. “Toen we vanuit Veiligheidsregio Twente onze eet- en logeergelegenheid moesten sluiten, kwamen we zelf in heanig vaarwater. Onverwacht en gedwongen, maar toch. Tijd om te reflecteren, meer gelegenheid om bij onze kinderen te zijn, weinig afleidingen. Het bracht dus ook goed dingen. Het doet een mens goed om even stil te staan, het leven op zijn beloop te laten. Dat sterkt tegelijk onze drijfveer: onze gasten voldoende vertraging bij Erfgoed Bossem laten opdoen om weer fris in het dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten. Hoe fijn is het dan ook dat we het bericht hebben gekregen dat we weer gasten mogen ontvangen.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.