Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twente krijgt een heuse ‘cowfluencer’

1620liesje
Aangenaam, dit is cowinfluencer Liesje22.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Twente heeft een primeur: een heuse ‘cowfluencer’. Een koe-influencer dus. Liesje22 heet ze en VisitTwente stuurt de koe naar de mooiste plekjes in de regio. Zo is ze bijvoorbeeld al op het Hulsbeek geweest.
VisitTwente laat graag de mooiste plekjes van Twente zien aan de mensen, maar dat is nogal lastig nu iedereen binnen zit. Om via sociale media tóch wat mooie stukjes van Twente te laten zien heeft VisitTwente.nl Liesje22 uitgenodigd voor een aantal reportages.

Het resultaat is grappig en nogal koddig: een koe die een kijkje neemt in een molen, geniet van het uitzicht op een heideveld en die een slokje uit de recreatievijver van het Hulsbeek neemt.
Quirine ter Haar, merkleider Twente Marketing: “Waar de hele wereld in lock-down zit, zie je op steeds meer plekken dat dieren de stad overnemen. Plekken waar ze normaal gesproken niet komen. Ook Liesje22 raakte nieuwsgierig naar wat Twente nog meer te bieden heeft dan het weiland. Waar we normaal influencers op bezoek krijgen in de regio, hebben we nu een speciaal programma voor Liesje22 gemaakt. Zo kunnen we, via haar, onze volgers toch de regio laten zien.”

Tocht door Twente

Liesje maakt de komende drie weken een tocht door Twente en doet telkens nieuwe locaties aan. De foto’s daarvan (gemaakt door de bekende fotograaf Vincent Croce) zijn dan te zien op de Instagrampagina van VisitTwente. De hashtag om Liesje22 te volgen is #tijdzatintwente.

Ze brengt onder meer een bezoek aan landgoed het Singraven, de Tankenberg, het Hulsbeek, watermolen Bels en de Kroezeboom.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.