Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Jaar extra om te trainen: Run Bike Run Deurningen pas in 2021

1620run20bike20run
De Run Bike Run is traditie in Deurningen, maar gaat in 2020 niet door.
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – Geen Run Bike Run in Deurningen dit jaar omdat nog niet duidelijk is welke coronamaatregelen op 6 juni van kracht zullen zijn.
De datum voor volgend jaar is al wél geprikt. De organisatie van het bekende sportevenement in Deurningen heeft besloten om de Run Bike Run 2020 af te gelasten.

“Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de maatregelen die van kracht zullen zijn op 6 juni, de geplande dag van het evenement.

Om het evenement in goede orde te kunnen organiseren moeten we daar zekerheid over hebben,” laat de organisatie weten. De datum van de volgende editie is al wel bekend. Run Bike Run Deurningen vindt in 2021 plaats op zaterdag 5 juni.

De organisatie heeft overwogen om uit te wijken naar een datum later in het jaar maar gezien de volle agenda van sportevenementen die al verplaatst zijn, is besloten om de editie van 2020 af te gelasten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.