Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twentse rapper Sillo start kunstactie op Instagram

1620stay20safe33
Een van de inzendingen, te zien op de pagina van Sillo.
Beeld: Twente FM

ENSCHEDE – Corona als inspiratiebron? Rapper Sillo uit Enschede daagt iedereen uit om zijn creativiteit eens flink los te laten op het thema ‘stay safe’.
Rapper Sillo, oftewel Stefan Van Lange, is een actie gestart op Instagram (@sillomusic). “Een actie voor graffitispuiters, kunstenaars en andere artistieke mensen om een stay-safe-ontwerp te maken,” legt de Enschedese artistieke hiphopper uit. “Kunst is een mooi middel om een gevoel te delen, te uiten en over te brengen. Vandaar deze tekeningenactie, speciaal voor deze lastige tijd.”

Hoe werkt het?
“Maak een tekening waarin het thema Stay Safe terugkomt, graag waarin iets van de track ‘Stay Safe’ die ik onlangs heb uitgebracht, in terugkomt. Stuur mij je tekening of post hem en tag mij. Ik post elke tekening op mijn Instagram met een link naar je pagina. Zodat mijn volgers meer werk van jou kunnen zien. Een wedstrijd is het zeker niet; ik kijk gewoon uit naar al jullie schetsen. Ik hoop er veel te ontvangen en te kunnen delen.”

Benieuwd naar de actie van Van Lange? Kijk dan op

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.