Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Online workshop Alwin Zandvoort bij ONE Twente

1620202020 Twente20 Alwin Zandvoort
Alwin Zandvoort
Beeld: Twente FM

TWENTE - Videobewerking met je telefoon en gebruik van Instagram.
Met deze titel houdt ONE Twente, het netwerk voor zelfstandig professionals, op woensdagavond 22 april een informatieve online bijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Alwin Zandvoort. Hij is een veelgevraagd spreker op het gebied van social media.
Aanmelden kan op www.one-twente.nl.

‘’Laten zien dat jij de expert bent. Jouw event in beeld brengen. Met niet meer dan je smartphone. Die heb je toch altijd bij je?’’ De woorden van Alwin zijn duidelijk over deze workshop. ‘’Leer omgaan met licht en geluid. Maar vooral een pakkende video bedenken, maken en monteren. Kortom: een professionele video maken met je smartphone.’’

Alwin praat tijdens de online bijeenkomst ook over de drie c’s van Instagram, met als doel Instagram te gebruiken voor meer interactie met de doelgroep.

Alwin is de eigenaar en oprichter van A-cademy en heeft ruim 23 jaar ervaring als adviseur voor MKB en ondernemers in een grote diversiteit aan diverse sectoren zoals overheid, banken, verzekeraars, advocatuur, zorg en detailhandel. Zijn professionele sociale mediakennis zet hij ook in voor het succes van MKB, zelfstandig ondernemers én werkzoekenden.

Vanwege corona zijn voorlopig de fysieke maandelijkse bijeenkomsten van ONE Twente afgelast. Daarom gaat het netwerk voor zp’ers in Twente digitaal door. De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Begonnen wordt op woensdagavond om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld.

Leden van ONE Twente kunnen deze avond gratis bezoeken, niet-leden betalen 7,50 euro. Wie besluit lid te worden, krijgt dit bedrag teruggestort. Aanmelden kan op www.one-twente.nl. Daar staat ook meer informatie over ONE Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.