Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

TVC28 Logo
TVC'28 logo
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - TVC’28 speelde op Sportpark de Grote Moat tegen RKHVV uit Huissen.
In de 18e minuut speelt Mick Schlepper de bal de 16 in en Stefan Huiskes maakt de 1-0. Ondanks het meeste balbezit voor RKHVV in de eerste helft kwam er verder geen verandering op het scorebord. In de 2e helft onderschept Stef Roelofs in de 55e minuut de bal en schiet de bal voor de voeten van Stefan Huiskes.

Met een schot in de linkerhoek scoort Huiskes de 2-0.

Een vrije trap van Danny de Lorijn voor RKHVV zorgt voor de 2-1 voor RKHVV. In de 75e minuut maakt Lennart Rekmans uit een corner de gelijkmaker voor de Huissenaren waardoor het 2-2 wordt. In de 89e minuut scoort TVC toch nog uit het niets de 3-2.
::volgendepagina::
Uit een voorzet van Thijs scoort Okke Schepers voor de Tubbergenaren.

Na 3 minuten blessuretijd werd TVC de winnaar van de wedstrijd tegen RKHVV met 3-2. Kijk voor alle resultaten op onze uitslagen pagina..

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.