Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente-coach Joseph Oosting komend jaar bijgestaan door Uneken, Duits en De Graaf

20230412 Joseph Oosting Pieter van der Woude Orange Pictures
Joseph Oosting (foto) werkte met Uneken en Duits samen bij RKC Waalwijk.
Beeld: Pieter van der Woude / Orange Pictures

Peter Uneken, Sander Duits en Colin de Graaf treden vanaf komend seizoen toe tot de staf van FC Twente-hoofdtrainer Joseph Oosting. Dat klinkt misschien nog ver weg, maar al over twee weken staan de heren op het veld in Hengelo. FC Twente bracht het nieuws naar buiten via de eigen website.

RKC Waalwijk

De assistent-trainers Uneken en Duits hebben met Oosting samengewerkt bij RKC Waalwijk. Uneken was voorheen onder meer hoofdtrainer van Jong PSV en werkzaam in de jeugd van PSV, N.E.C. en FC Den Bosch. Duits was sinds 2019 assistent-trainer bij RKC Waalwijk.

Colin de Graaf wordt Hoofd Performance bij FC Twente. Hij was de laatste jaren in deze functie werkzaam bij KV Mechelen en Heracles Almelo.

Blijvertjes

Jeffrey de Visscher, Sander Boschker en Davey de Jonge blijven komend seizoen als respectievelijk assistent-trainer, keeperstrainer en video-analist binnen de staf werkzaam.

20230412 Joseph Oosting Pieter van der Woude Orange Pictures
Lees ook
Joseph Oosting nieuwe trainer FC Twente: 'Denk dat de club bij me past'

Van Dinteren en Bogers

De vertrokken assistent-trainers Ivar van Dinteren en Adrie Bogers hebben inmiddels elders onderdak gevonden: Van Dinteren gaat als hoofdtrainer aan de slag bij Jong FC Utrecht en Bogers wordt assistent-trainer bij Helmond Sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.