Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

35e Oldtimerdag in Saasveld

Oldtimerdag saasveld
Beeld: Oldtimerdag Saasveld

35e Editie van de Oldtimerdag Saasveld belooft een spectaculaire showcase van 650 vintage voertuigen en indrukwekkende mobiele stoommachine.

Saasveld maakt zich op voor de 35e editie van de befaamde Oldtimerdag, die op 25 juni plaatsvindt van 10:00 tot 17:00 uur. Het evenement, georganiseerd door de Oldtimerclub Saasveld, belooft een dag vol nostalgie en bewondering voor autoliefhebbers van alle leeftijden. Met maar liefst 650 oldtimers op het display en een spectaculaire demonstratie van een grote mobiele stoommachine, is deze editie niet te missen.

De Oldtimerdag Saasveld heeft zich door de jaren heen gevestigd als een hoogtepunt op de evenementenkalender voor autoliefhebbers in de regio. Van glimmende klassiekers uit de jaren '50 tot zeldzame exemplaren uit de vroege 20e eeuw, elke liefhebber zal worden getrakteerd op een visueel spektakel van historische voertuigen.

icon_main_info_white_glyph

Oldtimerclub Saasveld

De Oldtimerdag Saasveld heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd en blijft trouw aan zijn missie om de passie voor klassieke voertuigen te delen met autoliefhebbers en het brede publiek. Oldtimerclub Saasveld organiseert de dag voor de 35e keer.

Het evenement, georganiseerd door de Oldtimerclub Saasveld, is een gelegenheid om samen te komen, herinneringen op te halen en te genieten van de prachtige historische voertuigen die tentoongesteld worden.

Voor een toegangsprijs van vijf euro kunnen bezoekers genieten van de gehele dag vol oldtimers en de indrukwekkende stoommachine. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, waardoor het evenement een geweldige gezinsvriendelijke bestemming is voor een dag vol plezier", aldus Jos Fransen van de Oldtimerclub Saasveld. "De locatie, Loodijk Saasveld, biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, zodat bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een plekje voor hun."

Oldtimerdag Saasveld
Beeld: Oldtimerclub Saasveld
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.