Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Inwoners Wierden kunnen weer klootschieten op het KSV klootschiettoernooi

De Koninklijke Schietvereniging (K.S.V.) te Wierden organiseert op 8 juli 2023 het 16e Klootschiettoernooi.

De deelnemers zullen de uitdaging aangaan in de volgende klassen: Heren Klasse, Mix Klasse en de "Wierdense" (Mix)klasse. Deze laatste klasse is speciaal voor inwoners, verenigingen en bedrijven uit de gemeente Wierden.

Klootschieten in Wierden
Beeld: rtv not

De Heren Klasse zal om 10.30 uur starten waarna het parcours van ongeveer zeven kilometer zal worden afgelegd. De Mix Klasse starten om 10.45 uur op een vergelijkbaar parcours van 7 kilometer. De "Wierdense (Mix)klasse start om 11.30 uur.

Het organisatorisch KSV laat weten dat teams zelf dienen te zorgen voor de benodigde kloten en harken. De zogenaamde hondekloot mag niet worden gebruikt. Elke kloot moet voldoen aan de minimale eis van vijf centimeter doorsnede.

Het startpunt van het toernooi is de voetbalkantine van Juventa '12 in Wierden. Bij voldoende deelname worden de klassen onderverdeeld in een eerste en tweede klasse.

icon_main_info_white_glyph

Opgave

Opgave voor het toernooi dient te gebeuren voor zaterdag 8 juli 2023. Op de website ksvwierden.nl is inschrijven mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt acht euro per team.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.