Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Tobbedansen op het Hulsbeek Oldenzaal voor Drive For Life

Te Land ter Zee en in de Lucht Oldenzaal
Beeld: Juniorkamer Oldenzaal

De Junior Kamer Oldenzaal gaat Tobbedansen voor 'Drive For Life'. Het spektakel staat zaterdag vanaf 12.00 uur op het programma.

Deelnemers zullen met hun zelfgemaakte tobbe, kist of krat boven aan een helling klaarstaan om zo snel mogelijk het wedstrijdtraject glijdend en varend af te leggen, met als doel de finishbel te bereiken. Het Hulsbeek is daarvoor het decor voor dit zomerse spektakel.

Opbouw Tobbedansen
Beeld: Junior Kamer Oldenzaal

Het evenement trok in 2022 grote aantallen deelnemers en belangstellenden, en dit jaar wordt niet anders verwacht. Het belooft een dag vol lachende gezichten, spannende races en gezellige samenzijn te worden. "Vorig jaar hadden we 18 teams, dit jaar zitten we nu al op 54", aldus Jesper Vis van het organiserende 'Juniorkamer'.

icon_main_info_white_glyph

Juniorkamer

Junior Kamer is een wereldwijde netwerkorganisatie met zo’n 200.000 leden. In Nederland zijn er rond de 2.200 leden verdeeld onder een kleine 100 Kamers. Als lid wordt je uitgenodigd voor landelijke evenementen en congressen, waar je je persoonlijke ontwikkeling een boost kan geven en waar je snel een kwalitatief landelijk netwerk kunt opdoen.

Naast de wedstrijden zijn er ook tal van andere activiteiten gepland, zoals kraampjes met eten en drankjes, muzikale optredens en kinderactiviteiten, waardoor het evenement een feestelijke sfeer krijgt.

Goede doel

Dit jaar wordt er geld opgehaald voor 'Drive for life' om 'onzichtbare kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen in een bijzondere auto en daarmee een leuk uitje hebben.

Tobbedansen op het Hulsbeek begint zaterdag om 12.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.